Personvernerkæring

Personvernerklæring for hjelpr.no

Dato sist oppdatert: 01.01.2024

Velkommen til hjelpr.no! Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å gi deg en trygg opplevelse mens du bruker våre tjenester. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du bruker våre tjenester på hjelpr.no (“Nettstedet” eller “Tjenestene”).

1. Innsamling av personopplysninger

Vi kan samle inn personopplysninger fra deg når du registrerer deg på nettstedet, fyller ut skjemaer, foretar kjøp, sender oss e-post eller på annen måte samhandler med tjenestene våre. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon og annen informasjon du velger å dele med oss.

2. Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene dine for å levere tjenestene våre, administrere kontoen din, behandle transaksjoner, sende deg relevant informasjon og forbedre brukeropplevelsen. Vi kan også bruke informasjonen til markedsføringsformål, forutsatt at du har gitt ditt samtykke.

3. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene våre, overholde juridiske forpliktelser eller beskytte våre rettigheter og eiendom.

4. Informasjonskapsler og lignende teknologier

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å forbedre ytelsen til nettstedet, tilpasse innhold og annonser, og analysere bruksmønstre. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler, men dette kan påvirke visse funksjoner på nettstedet.

5. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og implementerer passende sikkerhetstiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

6. Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette personopplysningene vi har om deg. Du kan også motsette deg behandlingen av dine personopplysninger eller be om begrensning av behandlingen. Kontakt oss for å utøve dine rettigheter.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen ved behov. Endringer vil bli kunngjort på nettstedet vårt, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert.

8. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller ønsker å utøve dine rettigheter i henhold til denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon].

Takk for at du valgte hjelpr.no!

Hjelpr elsker sjokoladecookies. Denne hjemmesiden bruker sånne smakløse digitale cookies, og ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken vår.  

Scroll to Top