Hvem står bak hjelpr ?

Bak enhver innovativ tjeneste står erfarne folk og gode samarbeidspartnere.

 

Vi tilbyr deg tid & trygghet

Ideen bak Hjelpr er å tilby noe mer enn bare rådgivning, personell eller salg av en tjeneste. Vi leverer komplett leveranse på fast pris som gjør at du som kunde får trygghet for at oppgavene blir levert i henhold til budsjett og plan.

For Hjelpr består av Hjelpre som jobber effektivt og selvstendig – og forstår dine behov. 

 
 

Hatter?

Vår gründer jobbet som daglig leder i en liten bedrift da ideen til Hjelpr oppstod. Hver dag måtte hun bytte “hatt” titalls ganger.  Bedriften var ikke stor nok til å ha egne HMSK-, HR-, Markedsføring- eller Innkjøpsansatte. Det var ikke tid til å kjøpe seg hjelp, så dagene ble lange. 

Overarbeidet? Mistet kontroll?

Det er ikke alle som er utdannet jurist, økonom og journalist og har hatt en rekke roller i ulike bransjer. Som evner å ha mange baller i luften. Og selv om du evner det, er veksten kanskje så stor at du ikke når over alt?  

 

Samarbeid er nøkkelen

hjelpr er i startgropen og for å sikre å levere på rett tid til rett kvalitet har hjelpr en rekke samarbeidspartnere som kan være med å bistå med leveransen. Dere trenger kun ha kontakt med deres hjelpr key account. hjelpr sørger for at det som skal leveres ferdigstilles og er deres kompetente innkjøper! 

Vårt mål og visjon

hjelpr har som mål å være den foretrukne partneren for små og mellomstore bedrifter. Vårt mål er å levere skreddersydde og kostnadseffektive støttetjenester innen innkjøp, markedsføring, HMSK, HR og bærekraftsrådgivning.

Vi streber etter å optimalisere bedrifters operasjonelle effektivitet, styrke bedriftens konkurransekraft og bidra til bedriftens bærekraftige vekst og utvikling.”

Våre verdier

hjelpr skal levere bedre enn forventet, fantastisk kundeservice samtidig som vi opprettholder våre kjerneverdier:

Høykvalitets tjenester:
Vi streber etter å levere tjenester av høyeste kvalitet som oppfyller eller overstiger våre kunders forventninger.
Jevnlig forbedring: Vi forplikter oss til kontinuerlig å evaluere og forbedre våre tjenester, prosesser og systemer for å møte de skiftende behovene til våre kunder og sikre optimal effektivitet og kvalitet.
Engasjement for bærekraft:
Vi tar ansvar for våre handlinger og søker kontinuerlig etter måter å fremme bærekraftig praksis både internt og blant våre kunder og samfunn.
Loyalitet:
Vi bygger varige relasjoner med våre kunder basert på gjensidig tillit, etikk, ærlighet og respekt. Vi tar ikke oppdrag for konkurrerende virksomheter og praktiserer bransje eksklusivitet. 
Profesjonalitet:
Vårt team består av dyktige fagfolk som er dedikert til å levere ekspertise og service av høyeste standard.
Resultatorientert:
Vi fokuserer på å levere iht avtale, på budsjett og med målbare resultater som bidrar til suksessen til våre kunder og selskapet som helhet.

Passion for Bærekraft

Bærekraft er en grønn tråd i alt vi gjør i hjelpr.

Julie Vold grunnla Hjelpr for hun ønsket å jobbe med bærekraft i små og mellomstore bedrifter. Hun mener at det er på tide å snu fokuset fra pisk til bærekraftig lønnsomhet.  Internt setter vi fokus på å oppnå bærekraftsmålene på en rekke måter, les mer her: vår bærekraftsvisjon

Hvem står bak hjelpr?

Noen elsker å sitte å gjøre det samme dag ut og dag inn. Elsker å omgås de samme folkene og i være i de samme trygge omgivelsene.  Ikke Julie Vold.  Hun liker å bygge og utvikle bedrifter.  Vernerunde om morgenen, kontraktsforhandlinger før lunsj og etter lunsj kan hun kose seg med weboppdateringer, fotografering og tilslutt skrive en prosedyre. 

Små bedrifter kan ikke ansette eksperter på alle områder. En effektiv generalist som Julie gir verdi for pengene og reduserer støy og uro internt. For alle bedrifter har en del punkter på handlingsplanen som år etter år ikke blir gjort. I år kan du endre på det!   Etter 10+ år med sjonglering av en rekke fagfelt i forskjellige mindre bedrifter så Julie en mulighet til å tilby rådgivning og produksjonstjenester til små og mellomstore selskaper i Stavanger. Målet er å kostnadseffektivt tilby Rådgivning, HMSK, HR, Innkjøp og Markedsføring “for hire” til SMB markedet.

Hjelpr elsker sjokoladecookies. Denne hjemmesiden bruker sånne smakløse digitale cookies, og ved å fortsette å bruke denne siden aksepterer du bruken vår.  

Scroll to Top